Hitro naročilo
040 808 099
narocila@goer.si

Pogosta vprašanja

V kolikšnem času dobim naročen izdelek?

Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan oziroma naslednji delovni dan. Za izdelke, ki niso na zalogi pa je v opisu artikla naveden predviden čas dobave, za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate in sporočili vam bomo natančen rok dobave.

Izdelek, ki sem ga naročil(a), mi ne ustreza. Ali ga lahko zamenjam?

Seveda! Če vam je izdelek premajhen, prevelik... ali vam kako drugače ne ustreza, ga lahko zamenjate v roku 14 dni od dneva prejema, vendar vas prosimo, da nas o tem obvestite po e-mailu na narocila@goer.si. Izdelek morate vrniti nepoškodovan v originalni škatli na naš naslov. Strošek vračila neustreznega (premajhnega/prevelikega...) izdelka prevzamete vi. V primeru zamenjave za kateri drug artikel pa stroške nove dostave seveda krije Goer.si.

Ali ponujate t.i. »nakup brez tveganja«?

Drži! Če s kupljenim artiklom na kakršenkoli način niste zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni vrnete na naslov našega podjetja, mi pa vam bomo priznali dobroimetje (velja vam 3 mesece), ki ga lahko uporabite za nov nakup, lahko se odločite za zamenjavo za kateri drug artikel iz ponudbe ali pa vam na vašo željo preprosto vrnemo kupnino.

Kako je z dostavo izdelkov?

Dostavo artiklov izvršujete Pošta Slovenije in dostavna služba GLS. Strošek dostave za GLS znaša 2,99€, za Pošto Slovenije pa 5,99€. Strošek dostave ob izbiri načina plačila po povzetju, plačate dostavljalcu GLS, pošti oz. poštarju ob prevzemu pošiljke. Za naročila nad 40€ pa v celoti krijemo vse stroške poštnine mi. Dostavna služba GLS pri odkupninskih pošiljkah NE zaračunava provizije, torej plačate znesek, kot je naveden na računu oz. v potrditvenem mailu po naročilu, brez skritih stroškov!

 

Katero možnost plačila izbrati?

Na voljo imate 3 vrste plačila.

-z gotovino ob prevzemu (naročilo vam pošljemo,brez predhodnih nakazil. To pomeni, da celoten znesek naročila skupaj s stroški poštnine poravnate ob prevzemu paketa, ki vam ga dostavi kurir.) Stroški poštnine se ne obračunajo ob nakupih nad 40,00eur.

-s plačilnim nalogom (po predračunu). Pri omenjeni izbiri plačila prejmete na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu vse potrebne podatke, ki jih morate upoštevati za plačilo (znesek kupnine, številka transakcijskega računa, referenca..). Pri tem načinu plačila, je potrebno plačilo izvesti predhodno, plačilo lahko poravnate preko spletne banke,  lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti. Čas za plačilo je 3 delovne dni, v nasprotnem primeru bo naročilo stornirano.

-PayPal

 

Ali so izdelki diskretno zapakirani?

Da, izdelke prejmete v diskretni poštni embalaži. Če pošiljke ne želite prejeti domov, nam ob naročilu v komentarju sporočite, da želite pošiljko poštno ležeče, kar pomeni, da vas bo pošiljka čakala na pošti.